2014. március 15., szombat

Kilátás a Klotild palota tornyából

Egy hete voltam a Miénk a ház belvárosi sétáján, az alábbi képek ott készültek. A két Klotild palotáról, és a Királyi bérpalotáról is írtam már, sőt ez utóbbi bejegyzésben a térről is, úgyhogy most csak a képek jönnek. A séta nagyon klassz volt, profin előkészítve, egy csomó új információval, de ezt már megszoktam a fiúktól, minden sétájuk nagyon tartalmas. A déli Klotild palota tornyába másztunk fel, délelőtt volt és tűzött a nap. Néhány képet egy alsóbb szintről csináltam, kilátással az Erzsébet hídra és a lemenő napra. Csak pár képet közülük kedvcsinálónak:


A blog pedig napra pontosan ma három éves, úgyhogy ez nagyon klassz érzés, kicsit meg is vagyok hatódva, mintha az én szülinapom lenne. Nagyon sok mindent köszönhetek neki. Három éve Kőbányán kezdődött, a Mustár és sörrel, aztán pedig a budai villákkal, amit végül sosem írtam meg egy posztban, de lehet belőle még egy összehasonlítás később... 
Az új, letisztult dizájnt a szülinapjára kapta, amit sok minden mással együtt ezúton is köszönök P-nek, aki tudja, hogy nélküle mindez nem jöhetett volna létre :)


A sétát pedig köszönöm a Miénk a háznak és figyeljétek a FB oldalukat illetve az Orczy Kultúrkert Egyesület honlapját az új programjaik miatt.

4 megjegyzés :

  1. Nagyon jó lett az új dizájn, tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem még nem végleges, de alapnak mindenképpen ilyet szerettem volna, köszönöm!!!

      Törlés
  2. Gratulálok a 3. éves szülinaphoz. Bár én távol lakom, de mindig örömmel olvaslak, nézelődök veled.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm, jól esik hogy írtál és nézz be ezután is! :)

      Törlés